Amber Coast

Amber Coast

Prijs:

€ 274,00

Verblijf:
3 dagen
Personen:
2 persoons kamer
Periode:
bekijk offerte
Vertrek:
Brussel
Amsterdam
Eindhoven
Prijs:
€ 274,00
Algemeen

De Dominicaanse Republiek is een ideale vakantiebestemming voor zonaanbidders, hier geplaatst omdat de stranden behoren tot de mooiste van de wereld. Vooral bekend en populair is de Costa de Ambar, die letterlijk zo veel als de Amber Coast betekent.

Hoogtepunten Amber Coast

Deze kust is in het noordwesten van de Republiek en vernoemd naar 's werelds grootste vindplaatsen van amber. Kleine baaien en koraalriffen beloven een ideale strandvakantie aan de Amber Coast.Maar niet alleen dat, dankzij de voortdurend waait wind is dit gebied met de ondiepe golven ook een populaire bestemming voor alle watersporters. Surfers en kitesurfers aangetroffen in overvloed hier.

Puerto Plata en Loma Isabel de Torres

Een vakantie aan de Amber Coast niet te missen, de stad Puerto Plata om het te bezoeken. Dit werd ontdekt in 1493 door Columbus en nog steeds houdt aan de hand van een aantal attracties.Ook niet ver van het Amber Coast is de hoogste top in de Dominicaanse Republiek, de 800 meter hoge Loma Isabel de Torres. Deze zijn gemakkelijk te bereiken met een kabelbaan en heeft de top van een prachtig panoramisch uitzicht over het hele Caribische gebied.

Op vakantie naar Amber Coast

U kunt een bezoek Amber Coast om het Amber Museum of de Mount Isabel de Torres. Het museum is uniek omdat het de zeer waardevolle oranje van de Dominicaanse heeft. De barnsteen is eigenlijk wel een kostbare edelsteen, maar is echt hard boom hars. Er wordt gezegd dat dit de meest waardevolle in de wereld. Op Mount Isabel de Torres, kunt u een kabelbaan rit naar de top en kijken uit over het gebied. Er is een botanische tuin aan de bovenkant en een restaurant te zitten en een maaltijd of een drankje. Dit is een behoorlijke ervaring en zie je het gebied in een nieuw perspectief.

Offerte aanvragen

Voornaam (verplicht)

Achternaam(verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Activeer uw klantnummer

Aantal personen

In welke periode wilt u reizen?

Opmerkingen

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord.