Berlijn

Berlijn, Duitsland

Prijs:

€ 235,00

Verblijf:
3 dagen
Personen:
2 persoons kamer
Periode:
bekijk offerte
Vertrek:
Brussel-Zaventem
Prijs:
€ 235,00
Algemeen

Berlijn heeft een fantastische mix van cultureel erfgoed en hippe attracties. De stad is beroemd om zijn nachtleven en zijn Boheemse feestcultuur. Ze staat vol bezienswaardigheden die u moet gezien hebben, zoals Checkpoint Charlie en de Brandenburger Tor. Bij uw aankomst in Berlijn zult u meteen zien waarom deze hoofdstad al zo lang de verbeelding van Europese reizigers verovert.Vanaf 195 euro per persoon.

Hoogtepunten Berlijn

Berlijn is een stad van cultuur, historie en ontelbaar bezienswaardigheden. De stad is zwaar getroffen door de Tweede Wereldoorlog en is jarenlang in tweeën gesplitst geweest door de Berlijnse Muur. De stad is daardoor als een groot openluchtmuseum. De geschiedenis ligt op elke hoek van de straat. Maar ook als je graag moderne kunst ontdekt, de stad van boven wilt bekijken of van de natuur wilt genieten ben je in Berlijn aan het juiste adres. .

De Karelsbrug, Karluv Most, verbindt de wijk Malá Strana (Kleine Zijde) met de wijk Staré Mesto (Oude Stad). De Karelsbrug is één van de beroemdste bouwwerken van Praag en is circa 520 m lang. Op de brug ziet u prachtige beelden van St. Johannes de Doper, St. Jozef en St. Wenceslas. De Karelsbrug is alleen toegankelijk voor voetgangers, zodat u de beelden uitgebreid kunt bekijken. In de zomer zijn er op de brug veel handelaren, schilders en straatartiesten.

Het museumeiland is een must voor elke museumliefhebber! Hier staan de meest belangrijke kunstmusea van Berlijn die samen een belangrijk aandeel bezitten van de kunstgeschiedenis. Het Museuminsel omvat de volgende musea: Alte Nationalgalerie, Altes Museum, Bode-Museum, Neues Museum en het Pergamonmuseum. .

Iedereen die naar Berlijn komt, raad ik altijd een ritje met bus 100 aan. Deze buslijn rijdt van Alexanderplatz naar Zoologischer Garten en komt onderweg langs de meeste bekende bezienswaardigheden van Berlijn.

Op vakantie naar Berlijn

Wordt Berlijn je vakantiebestemming, maar wil je nog wat meer informatie over deze bestemming, dan kunnen wij jou daarbij zeker helpen. Op deze pagina vindt je onder de tabbladen allerlei extra informatie die je kunnen helpen bij het plannen van een vakantie naar Berlijn.

Laat u betoveren door de schitterende stad Berlijn!

Offerte aanvragen

Voornaam (verplicht)

Achternaam(verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Activeer uw klantnummer

Aantal personen

In welke periode wilt u reizen?

Opmerkingen

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord.