Verona

Verona, Italie

Prijs:

€ 259,00

Verblijf:
3 dagen
Personen:
2 persoons kamer
Periode:
bekijk offerte
Vertrek:
Eindhoven - Brussel
Prijs:
€ 259,00
Algemeen

Verona: romantische stad aan de Adige

Verona is een middelgrote stad in de Italiaanse regio Veneto. Voor vakantiegangers die naar het Gardameer gaan is Verona in veel gevallen de dichtst bij gelegen echte stad. Aan het meer zelf komen er immers geen serieuze steden voor, waardoor toeristen al snel naar Verona uitwijken als ze een stad willen bezoeken.Verona is bekend vanwege de arena en Romeo & Julia. De arena is een Romeins amfitheater waar in de zomermaanden prachtige opera’s opgevoerd worden. Het verhaal van Shakespeare’s Romeo & Julia (Juliet) speelt zich af in Verona. Julia is gebaseerd op een vrouw die daadwerkelijk in Verona gewoond heeft.

Wie zich afvraagt of Verona de moeite waard is om er speciaal naartoe te vliegen die durven wij een volmondig ‘ja’ te geven. Verona is geen Rome, Florence of Venetië, maar heeft zeker voldoende te bieden om gasten een paar dagen te vermaken. De historische binnenstad van Verona staat immers niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Verona zijn er ontzettend veel plekken waar je goed tot zeer goed kunt eten. Ons favoriete restaurant is Olivo. Dit Italiaanse restaurant ligt aan de Piazza Bra, het plein waar ook de Verona Arena staat. Olivo biedt hoofdzakelijk Italiaanse gerechten aan, maar er staan ook een aantal minder Italiaanse gerechten op de kaart zoals couscous en kipspiesjes met currysaus. Oliva biedt wat ons betreft een mooie prijs-/kwaliteitsverhouding. Geen toeristenvallen, maar gewoon heerlijk eten tegen een eerlijke prijs. En nee, dit bericht is niet door Olivo gesponsord.

Offerte aanvragen

Voornaam (verplicht)

Achternaam(verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Activeer uw klantnummer

Aantal personen

In welke periode wilt u reizen?

Opmerkingen

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord.